De største syndere ved depositum på lejligheder

Selvom det er meget forskelligt, hvor meget man kan forvente at få igen, når man opsiger sin lejlighed, så er der alligevel nogle dele af lejligheden, der koster dyrere end andre. Det kan nemlig være dyrt at flytte fra en misvedligeholdt lejlighed, og derfor skal man være opmærksom på problematikkerne i en lejlighed. Vi har her kigget nærmere på de største syndere på regningen, når man fraflytter sin lejlighed.

Gulve

Man kommer ikke uden om, at der nok skal laves noget på gulvet. Om det er mærker, hakker eller generelt slid, så sker der tit udfald på regningen her. Grunden til, at et lille mærke i gulvet kan resultere i store regninger er, at det bare er meget dyrt at få fikset gulvet. Hvis et hak i gulvet skal udbedres, kræves det enten, at gulvet slibes helt ned, eller at man vælger at fylde det ud. Sidstnævnte kan gøres med plastudfyldning, men det kræver også en god lakering bagefter.

Hvis man har boet i sin lejlighed i længere tid, kan man heller ikke undgå, at gulvet vil tage imod slid. Hvis det er ægte træ, så kan det rejse sig eller have mange ridser. Det kræver også både slibning og lakering, hvilket uundgåeligt vil være en dyr fornøjelse.

Vægge

Lidt ligesom med gulvene, så vil væggene også have mærker. Hvis det er dybere mærker, kan det kræve ny filt under væggen, hvilket heldigvis kan laves i labbeløsninger, så hele væggen ikke skal laves om. Dog vil maling over tid falme, hvilket kan resultere i, at selvom man ikke har malet væggen i en anden farve undervejs, så vil den kræve et nyt lag ved fraflytning. Hvis væggene er malet i andre farver end den klassiske hvide, vil det også som oftest blive påkrævet at male dem hvide.

Bør man udbedre skaderne?

Selvom det kan virke som en god idé at selv at udbedre skaderne, så er det ikke altid det rigtige at gøre. Det skyldes, at det ikke altid er sikkert, at udlejeselskabet vil godkende udbedringerne. Hvis man alligevel giver sig i kast med at udbedre selv, så er det en god idé at passe på kroppen undervejs. Både at male vægge, slibe og lakere gulve er hårdt arbejde. Derfor vil vi anbefale at skaffe en massagestol, der kan aflaste kroppen. Du kan få en god pris på en massagestol her, hvor der er et kæmpe udvalg i forskellige prisklasser.