Har du fået dit depositum tilbage? Dette kan du bruge det på (2022)

Det er altid dejligt at få sit depositum tilbage – specielt hvis man får alle pengene tilbage. Hvis du bor i København og omegn, så har du nok betalt mange penge i depositum, og så sidder du måske på en større pose penge, som nu skal bruges til noget. Dette gør sig specielt gældende, hvis du har en af de banker, der fortsat kræver at du betaler dem for at passe på dine penge – til dagligt kalder vi dette fænomen for negative renter.

Dette kan du bruge dit depositum på

Dit depositum kan du bruge på en række forskellige ting. Mange får først deres depositum efter de er flyttet ind i en ny lejlighed. Hvis du har lånt penge for at betale dit depositum, så kan du bruge dine “nye” penge på at afbetale dit lån med det samme – og så dækker beløbet forhåbentlig. Hvis du ikke har denne problematik, så kan du læse om nogle af de andre ting, man kan bruge sit depositum på.

Som start på din opsparing

En opsparing er meget god at have, og hvis du ikke allerede har startet din egen, så kan dit depositum være med til at kick starte din opsparing. Får du eksempelvis 10.000 kroner tilbage, så kan du nemt investere de her penge i aktier, fonde eller lignende. Er du mere risikovillig, så kan du vælge at smide penge efter nogle kryptoer. En del af vores læsere vælger at købe Ether, men der er selvfølgelig mange andre. Du kan læse hvordan du kommer i gang med Ether her.

En ferie

Tro det eller ej, men det er faktisk meget vigtigt at komme på ferie en gang i mellem, fordi man får tid til at tænke over ting. Det er svært at tvinge sig til at tænke på forskellige ting, hvis man ikke ændrer sine omgivelser. Man behøver ikke engang tage særligt langt væk, og derfor er det i princippet lige meget, hvor mange penge du får retur i depositum, Skal det være helt “low budget”, så prøv at tag på en café i den anden ende af byen og arbejd der i en dag. Eller tag på et bibliotek for at lave ingenting – det hjælper faktisk. Andre vælger at tage på stranden, men det er jo ikke altid at vejret er godt nok til det i Danmark.

Hvordan slapper du af? Fortæl os om det i kommentarfeltet.